Google Ads

Wat is Google Ads?

Google reclame is een vorm van online marketing waarmee bedrijven hun producten en diensten te adverteren op de Google-zoekmachine en andere Google-aangesloten websites. Adverteerders kunnen tekst, beeld en video advertenties die worden weergegeven wanneer mensen zoeken naar bepaalde zoekwoorden of bezoek bepaalde websites via het zoeknetwerk en het display netwerk.

Tevreden klanten

Waarom Google Ads?

Het Google Display Netwerk bereikt ongeveer 90% van de wereldwijde internetgebruikers. Display-advertenties kunnen geweldig zijn voor branding, retargeting en hebben over het algemeen een veel lagere pay-per-click-advertenties. Zoeknetwerk-advertenties zijn vraaggerichter. Voor beginners en kleine bedrijven wordt het aanbevolen om voor het zoeknetwerk te kiezen, omdat bedrijven alleen voor de klikken op hun advertenties betalen, in plaats van vertoningen.

Onze aanpak

Adverteren in Google kan een effectieve manier zijn om potentiĆ«le klanten te bereiken, omdat het jouw bedrijf in staat stelt je advertenties te richten op mensen die al geĆÆnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebben. Google advertising kan wel duur zijn, omdat je moet betalen voor elke klik op de advertentie. Wij bespreken en helpen je daarom graag bij het bepalen van een doel en de looptijd van je campagne, zodat je het meest uit je advertentiebudget kunt halen, door SEA in te zetten.

Zin in samen
een bakkie pleur?

Laat je gegevens achter!