X Adverteren

Wat is X Advertising?

X is de nieuwe naam van het oude Twitter. Het is een sociale media platform dat real-time conversatie en informatie-uitwisseling tussen gebruikers mogelijk maakt en is ideaal voor het onderhouden van contact tussen merken en het algemene publiek. Vanwege het brede en diverse gebruikersbestand, is X een impactvolle marketingtool, zowel voor B2B (business-to-business) als B2C (business-to-consumer) bedrijven. 

Tevreden klanten

Waarom X Advertising?

X Advertising verschilt van andere sociale media platforms doordat het adverteerders in staat stelt om gebruikers te targeten op basis van hun interesses, demografie of gebruikte hashtags. X biedt marketeers bijzondere targetingopties. Succesvolle conversie van advertenties naar omzet komt pas als je de interesses en gedragingen van je doelgroep begrijpt.

Onze aanpak

Wij kunnen je X-advertentiecampagnes synchroniseren met andere retargeting- en betaalde zoekcampagnes. X, met alle voordelen van targeting, biedt echter niet de mogelijkheid om de positie in de verkooptrechter nauwkeurig te beheren. Hier kunnen wij ondersteuning in bieden! Wil jij ook X-advertenties of andere sociale media ads meenemen in je digitale marketingstrategie? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Zin in samen
een bakkie pleur?

Laat je gegevens achter!