Maak kennis met ons team!

Nora:
Kattenfluisteraar

Nora is naast onze Social Advertising-kampioen, ook erkende kattenfluisteraar. Nora kan alles, en is up-to-date met de nieuwste TikTok trends. Met Nora is het daarom nooit saai op kantoor, zeker niet tijdens de vrijdagmiddagborrel of wanneer ze haar slow jams afspeelt. Onze SEA-koningin is onmisbaar voor HEF.

Jens:
Volkszanger in spé

Er is niemand die zoekwoorden zo goed kent als onze senior SEO-specialist Jens. Naast zijn talent om hoger te komen in Google-rankings en de organische vindbaarheid te verbeteren, kent hij écht elke Nederlandse plaat. Onze Bieber van kantoor kent alles van Broederliefde tot aan Frank van Etten en Gerard Joling.

Milan:
Houdt van emo muziek

Heb je ooit gehoord van een afspeellijst met een mix van Efteling-muziek, de Smurfen-soundtrack en emo muziek uit de jaren ‘90? Wij gelukkig ook niet, behalve wanneer Milan zijn Spotify (helaas) aansluit op de speakers op kantoor. Gelukkig is hij een ontzettend goede baas én ondernemer. Dus eigenlijk mogen we niet klagen.

Lara:
Schrijvende duizendpoot

Gewapend met haar toetsenbord is Lara een echte verhalenverteller. Een fotogenieke copywriter, gezellige content marketeer en een ware duizendpoot. Zo organiseert ze feesten speciaal voor vrouwen en studeert ze nog International Communicatie & Media. Haar echte missie bij HEF? Om de vaste aux-beheerder te worden en de Hollandse HEF playlist wat meer saus te geven. 

Tjerk:
DJ van het volk

Onze online marketeer Tjerk is de grootste Tino Martin fan die je ooit zal vinden. Na zijn stageperiode bij HEF als student Global Marketing & Sales, brengt Tjerk nog altijd zijn gezelligheid en punctualiteit mee naar kantoor. Daarnaast vind je hem op de tribune in Amsterdam of bij zijn studentenvereniging. Een echte aanwinst voor ons team, maar we geven hem wel een rode kaart als hij over Ajax begint.

Sven:
Account-coureur

Een man is zoals hij autorijdt. Onze accountmanager Sven is een kenner die je in elk proces zorgvuldig van A naar B brengt. Met jaren ervaring als accountmanager bij autobedrijven en als afgestudeerd student Ondernemerschap & Retail Management is hij de nieuwste passagier in onze HEFtruck. Buiten werktijd vind je Sven al te graag op het terras in Gouda waar hij Hollandstalige hits mee blèrt.