Maak kennis met ons team!

Nora:
Kattenfluisteraar

Nora is naast onze Social Advertising-kampioen, ook erkende kattenfluisteraar. Nora kan alles, en is up-to-date met de nieuwste TikTok trends. Met Nora is het daarom nooit saai op kantoor, zeker niet tijdens de vrijdagmiddagborrel of wanneer ze haar slow jams afspeelt. Onze SEA-koningin is onmisbaar voor HEF.

Jens:
Volkszanger in spé

Er is niemand die zoekwoorden zo goed kent als onze senior SEO-specialist Jens. Naast zijn talent om hoger te komen in Google-rankings en de organische vindbaarheid te verbeteren, kent hij écht elke Nederlandse plaat. Onze Bieber van kantoor kent alles van Broederliefde tot aan Frank van Etten en Gerard Joling (echt waar).

Milan:
Houdt van emo muziek

Heb je ooit gehoord van een afspeellijst met een mix van Efteling-muziek, Smurfen-soundtrack en emo muziek uit de jaren ‘90? Wij gelukkig ook niet, behalve wanneer Milan zijn Spotify (helaas) aansluit op de speakers op kantoor. Gelukkig is hij een ontzettend goede baas én ondernemer. Dus eigenlijk mogen we niet klagen.

Ambre:
Verfijnde baguette-kenner

Ambre is onze creatieve copywriter. Helaas gebruikt ze haar talent voor taal niet altijd. Voor slechte woordgrappen moet je daarom bij onze Française Ambre zijn. Gelukkig reist ze graag de wereld af en spreekt ze een handjevol talen, dus lekker eten en caliente playlists om op te dansen zijn altijd aanwezig op kantoor.