Zoekmachine Optimalisatie

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel: zoekmachine optimalisatie. Door middel van een SEO kun je je website hoger laten ranken in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, Bing, Youtube en Yahoo. Door het analyseren van bepaalde zoekwoorden en de zoekintentie te achterhalen, kunnen je product- en servicepagina’s beter scoren in zoekmachines en kun je zelfs bovenaan ranken. SEO-marketing kan jouw bedrijf helpen nieuwe kansen te vinden, zodat je nieuw verkeer naar je website kunt leiden en je domein autoriteit kunt vergroten.

Tevreden klanten

Waarom kiezen voor SEO?

De gemiddelde website ontvangt maar liefst 80% van haar verkeer via zoekmachines. Een hoge positie op Google blijft een van de beste manieren om meer verkeer naar je website te krijgen. De eerste vijf organische resultaten op de eerste pagina generen meer dan 67% van alle klikken. Het optimaliseren van de zoekmachine is daarom essentieel, want sommige van deze bezoekers kunnen klanten worden. 

De resultaten van een SEO-contentmarketingstrategie zijn niet direct zichtbaar. SEO is daarom geen doel op zich, maar eerder een van de middelen om de kwaliteit van je website blijvend te verbeteren, het organische verkeer te vergroten en uiteindelijk de conversie te stimuleren. SEO heeft een blijvend, positief effect over je gehele website en is een langetermijn strategie.

Onze aanpak

We beoordelen je website vanuit een technische invalshoek, adviseren en verbeteren je website indien gewenst. Wist je dat een pagina die 3 seconden te langzaam laadt tot wel 32% van haar gebruikers verliest? Duurt dit 5 seconden, dan ben je al meer dan 90% van je publiek kwijt. 

→ Daarom zetten we o.a. een (linkbuilding)strategie uit en vinden wij via verschillende tools zoals Ahrefs, Google Search Console en Google Trends de (LSI) zoekwoorden die het grootst aantal clicks genereren op jouw website. We werken aan de techniek, content en autoriteit van jouw website.

Diensten die we aanbieden

Via Google bedrijfsprofiel (voorheen Google My Business) denken we strategisch mee voor de gehele customer journey en helpen jouw bedrijf verschillende kansen te spotten, van concurrent tot aan content van hoge kwaliteit. We creëren goed gerangschikte pagina’s en webvriendelijke SEO-inhoud. Deze resultaten stellen we ook beschikbaar voor onze klanten.

We voeren (schaalbare) strategieën uit zodat jouw websiteverkeer blijft groeien en je meer pagina autoriteit verkrijgt.

We bedenken verschillende strategieën die het snelst resultaten opleveren, zodat je jouw tijd en geld op de juiste plaatsen kunt uitbesteden.

We analyseren en passen content aan van hoge kwaliteit die is geoptimaliseerd voor Google, om sneller en hoger te ranken. Door middel van copywriting zal je op bredere zoekwoorden vindbaar worden.

We bouwen merk autoriteit op via backlinks van gerenommeerde websites en verkrijgen backlinks via externe sites.

Zin in samen
een bakkie pleur?

Laat je gegevens achter!