Zoekmachine Optimalisatie

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftwel: zoekmachine optimalisatie. Met SEO verbeter je de zichtbaarheid van je website in de natuurlijke zoekresultaten van platformen zoals Google, Bing, Youtube en Yahoo. Door te focussen op specifieke zoekwoorden en de behoeften van zoekers te begrijpen, kunnen je websitepagina’s hoger in de ranglijst komen. Wil je meer bezoekers naar je site trekken? Overweeg dan SEO-marketing. Het is een krachtige tool om je online aanwezigheid te vergroten en je merk te versterken.

Tevreden klanten

Waarom kiezen voor SEO?

De meeste websites krijgen zo’n 80% van hun bezoekers via zoekmachines. Een toppositie in Google is dus cruciaal om bezoekers te trekken. Wist je dat de eerste vijf resultaten op de eerste pagina goed zijn voor 67% van alle klikken? Daarom is het zo belangrijk om je website te optimaliseren; veel van die bezoekers kunnen namelijk je klanten worden.

Het duurt even voordat je de vruchten plukt van een SEO-contentmarketingstrategie. Maar, denk eraan: SEO is niet het einddoel. Het is een manier om je site constant te verbeteren, meer bezoekers te trekken en uiteindelijk meer conversies te realiseren. Beschouw SEO als een investering voor de lange termijn, met een blijvend en positief effect over je gehele website.

Onze aanpak

We analyseren je website technisch en geven advies. Als je wilt, voeren we ook verbeteringen in je website door. Wist je dat een pagina die 3 seconden te langzaam laadt tot wel 32% van haar gebruikers verliest? En bij 5 seconden vertraging verlies je bijna 90% van je bezoekers.

→ Om dit aan te pakken, implementeren we onder andere een (linkbuilding)strategie. Met tools als Ahrefs, Google Search Console en Google Trends identificeren we de zoekwoorden die de meeste clicks naar jouw site leiden. Onze focus ligt op techniek, content en de geloofwaardigheid van je website.

Diensten die we aanbieden

Via Google bedrijfsprofiel (voorheen Google My Business) denken we strategisch mee voor de gehele customer journey en helpen jouw bedrijf verschillende kansen te spotten, van concurrent tot aan content van hoge kwaliteit. We creëren goed gerangschikte pagina’s en webvriendelijke SEO-inhoud. Deze resultaten stellen we ook beschikbaar voor onze klanten.

We voeren (schaalbare) strategieën uit zodat jouw websiteverkeer blijft groeien en je meer pagina autoriteit verkrijgt.

We bedenken verschillende strategieën die het snelst resultaten opleveren, zodat je jouw tijd en geld op de juiste plaatsen kunt uitbesteden.

We analyseren en passen content aan van hoge kwaliteit die is geoptimaliseerd voor Google, om sneller en hoger te ranken. Door middel van copywriting zal je op bredere zoekwoorden vindbaar worden.

We bouwen merk autoriteit op via backlinks van gerenommeerde websites en verkrijgen backlinks via externe sites.

Zin in samen
een bakkie pleur?

Laat je gegevens achter!