Over ons

Hoe is
HEF ontstaan?

In juli 2019 heeft Milan tijdens zijn studie Ondernemerschap & Retailmanagement HEF Marketing opgericht. Tijdens een stage als CRO-specialist leerde Milan alle kneepjes van het vak. Zijn interesse en passie voor online marketing bleef alleen maar groeien, en dankzij een toevallige ontmoeting haalde Milan zijn eerste klant binnen: Heeren van Eijck, waar we nog altijd mee samenwerken. HEF Marketing is een jaar later uitgegroeid tot een online marketing bureau in Rotterdam. The rest is history!

Tijdlijn

2020 💡🎉

Kantoor geopend

Sinds januari 2020 hebben wij ons eigen kantoor! Yes! Gevestigd in het Entrepotgebouw in Rotterdam, mét uitzicht op de Hef en de Rotterdamse Marina.

2021 💡🎉

Eerste personeelslid

In juli 2021 is ons eerste personeelslid – onze SEA-specialist Nora – in dienst getreden. Een goede start voor een mooie toekomst.

2022 💡🎉

Groei van het team

Aan het begin van 2022 is ons team uitgegroeid van twee tot wel liefst vijf medewerkers! We hebben ons pakket uitgebreid met copywriting (Ambre), sales (Dani) en SEO (Jens). We blijven doorgaan!

2025 💡🎉

#GOALS

In 2025 verwachten wij uit een team van 20 collega’s te bestaan en (nog steeds) te werken voor de leukste klanten. Sluit jij je bij ons aan?!

Onze cultuur

Bij HEF zijn we de hele dag bezig met het oplossen van communicatievraagstukken. We zijn eigenlijk gewoon fans van online marketing. Bij ons staat plezier in ons werk daarom vooraan. Het is dan ook onze missie om het leukste en beste marketingbureau van Rotterdam (en heel Nederland) te worden. Hoe we dat doen? We zijn een hecht, jong en gespecialiseerd team dat nooit stilzit. Op ons kantoor heerst een open, platte werkcultuur waar iedereen met elkaar meedenkt en meegroeit. We vieren samen elk succes, klein of groot. Eigenlijk zijn we (heel cliché, we weten het) net een grote vriendengroep die elke dag met elkaar mag samenwerken. Het resultaat? Een gedreven team dat resultaten levert.

De
HEF-werkwijze

Iedere klant van HEF is een vriend van ons. We zijn oprecht geïnteresseerd in jou en je doelen, en vinden persoonlijke en transparante communicatie heel belangrijk.  We leveren daarom inzichtelijke rapportages zodat je de resultaten van jouw campagnes altijd en overal kan inzien. Korte lijnen: daar zijn we fan van. Ons doel is daarom om altijd kwaliteit te leveren op een realistische manier. We zijn altijd eerlijk en beloven niets wat we niet waar kunnen maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Onze partners

De beste resultaten haal je door samen te werken. Bij HEF Marketing werken wij daarom met een aantal partners samen om resultaten te halen waar wij blij van worden.