Zoekmachine adverteren

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising. Met SEA vergroot je je kans om bovenaan gevonden te worden in zoekmachines. Je betaalt voor bepaalde zoekwoorden die waardevolle bezoekers voor je pagina’s zullen genereren, en die uiteindelijk via betaalde advertenties voor jouw product of dienst kiezen. Dit werkt via een pay-per-click systeem: je betaalt alleen wanneer een bezoeker op jouw advertentie klikt. Hoeveel je per dag wilt besteden aan clicks, bepaal je helemaal zelf. Zo kun je de kosten in de hand houden.

Tevreden klanten

Waarom kiezen voor SEA?

Wist je dat steeds meer mensen Amazon en Youtube gebruiken als zoekmachine? Met SEA kun je daarom bestaande en nieuwe klanten werven en laten terugkeren naar je website aan de hand van advertenties, zoals Youtube-videoadvertenties of Shopping-advertenties. Omdat je uiterst specifiek kunt targeten en het resultaat direct zichtbaar is, haal je meer rendement uit je campagnes of webshops. Zo kun je bijvoorbeeld lokaal targeten op gebied, stad of regio, leeftijd, interesses en niche.

Onze aanpak

Wij optimaliseren advertenties en campagnes om jouw bedrijf hoger te laten scoren in verschillende zoekmachines. Wij richten ons op directe groei door middel van conversie en gerichte targets. Hoe we we dit bereiken? Dat leggen we je graag uit. 

→ Via verschillende tools zoals Google Display Ads, Google Search Ads en Google Shopping ads vinden wij de zoekopdrachten die het grootst aantal clicks genereren op jouw website, en die passen bij jouw specifieke doelgroep. Is je doelstelling meer gericht op conversie? Dan kijken we bijvoorbeeld naar Shopping of Search Ads. We bespreken vervolgens het klikbudget voor je campagne.

→ Via het See-Think-Do-Care-model dragen we bij aan meer naamsbekendheid, brengen we jouw website of product bij de juiste doelgroep onder de aandacht én zorgen we voor zoveel mogelijk directe conversie door gerichte advertenties.

→ Met de juiste kennis van SEA vallen er binnen korte tijd significante resultaten te behalen. Als klant krijg je altijd inzicht in onze tools en resultaten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zo werken we samen aan een succesvolle campagne!

Diensten die we aanbieden

YouTube Advertising bestaat uit reclames die voor of tijdens een video worden vertoond. Hoewel het een relatief nieuwe vorm van reclame is, heeft het zich al bewezen als een effectieve manier om potentiële klanten te bereiken. 

Met Google Advertising kun je ervoor kiezen om jouw advertenties weer te geven in tekst of beeld formaat, en ze richten op specifieke groepen gebruikers. Google advertising kan worden aangepast aan elk budget.

Bing Advertising kan een effectieve en alternatieve manier zijn om potentiële klanten die al geïnteresseerd zijn in het bedrijf te bereiken.

Mensen gebruiken Pinterest om te zoeken naar visuele inspiratie, instructies en producten. Als bedrijf kan je SEA inzetten om je doelgroep op Pinterest te bereiken.

Zin in samen
een bakkie pleur?

Laat je gegevens achter!